Ezekből az akciós termékekből már csak 1-1 darab van készleten.

Megrendelni az info@almaabonyi.com email címen tudjátok.

Nagyméretű pénztárcák 26.900.- (eredeti áruk 34.900.-)

Nagyméretű pénztárcák 26.900.- (eredeti áruk 34.900.-)

Nagyméretű pénztárcák 26.900.- (eredeti áruk 34.900.-)

Közepes méretű pénztárcák 19.900.- (eredeti áruk 29.900.-)

Közepes méretű pénztárcák 19.900.- (eredeti áruk 29.900.-)

Kisméretű narancs pénztárca 13.500.- (eredeti ára 15.000.-)

BARBELLA 32.000.- (eredeti ára 69.900.-) Ezüst fémkellékkel, a többi modelltől eltérően vállpántja fix. Rengeteg zsebbel.

TARO 50.000.- (eredeti ára 94.900.-) ultimate laptoptáska, szivacsozott laptoptartó résszel belül és a hátulján két nagy zipzáros zseb, továbbá belül még két osztatlan zseb is segíti a rendszerezést. Ezüst fémkellékekkel, levető vállpánttal.

REBEL 55.000.- (eredeti ára: 95.000.-) Fekete A kedvenc kisméretű hátitáska. Belseje két részre van osztva egy zipzáros tasakos zsebbel, ezen kívül még segíti a rendszerezést egy kisebb zipzáros és két nyitott zseb, illetve a táska hátoldalán is található egy zipes zseb.

REBEL 55.000.- (eredeti ára: 95.000.-) Navy A kedvenc kisméretű hátitáska. Belseje két részre van osztva egy zipzáros tasakos zsebbel, ezen kívül még segíti a rendszerezést egy kisebb zipzáros és két nyitott zseb, illetve a táska hátoldalán is található egy zipes zseb.

REBEL 50.000.- (eredeti ára 94.900.-) Korall A kedvenc kis méretű hátitáska. Belseje két részre van osztva egy zipzáros tasakos zsebbel, ezen kívül még segíti a rendszerezést egy kisebb zipzáros és két nyitott zseb, illetve a táska hátoldalán is található egy zipes zseb.

REBEL 50.000.- (eredeti ára 94.900.-) Fehér bőr, fehér cérnával, festéssel A kedvenc kis méretű hátitáska. Belseje két részre van osztva egy zipzáros tasakos zsebbel, ezen kívül még segíti a rendszerezést egy kisebb zipzáros és két nyitott zseb, illetve a táska hátoldalán is található egy zipes zseb.

REBEL 50.000.- (eredeti ára 94.900.-) Fehér bőr, fekete cérnával, festéssel A kedvenc kis méretű hátitáska. Belseje két részre van osztva egy zipzáros tasakos zsebbel, ezen kívül még segíti a rendszerezést egy kisebb zipzáros és két nyitott zseb, illetve a táska hátoldalán is található egy zipes zseb.

TABOO 40.000.- (eredeti ára 94.900.-) Világos szürke Első generációs, még nincs a hátoldalán zseb, fotózásokon használt, de semmi külsérelmi nyom nincsen rajta. Világos szürke velúr és carbon mintás.

TABOO 55.000.- (eredeti ára 95.000.-) Púderrózsaszín Ő a tökéletes laptoptartós hátitáska. Belül szivacsozott laptoptartó, másik kis szivacsozott nyitott zseb, ceruzatartók. A belső rész másik felén egy nagyobb zipzáros zseb, két kisebb nyitott zseb. A táska elején egy kisebb és egy nagyobb zipzáros zseb, ami rendkívűl praktikusan nyílik, hiszen, ha egy vállra engedjük és magunk elé húzzuk, akkor pont kényelmesen bele lehet nyúlni. Illetve még a hátán is van egy kis zseb, telefonnak, pénztárcán

TABOO 50.000.- (eredeti ára 94.900.-) Ő a tökéletes laptoptartós hátitáska. Belül szivacsozott laptoptartó, másik kis szivacsozott nyitott zseb, ceruzatartók. A belső rész másik felén egy nagyobb zipzáros zseb, két kisebb nyitott zseb. A táska elején egy kisebb és egy nagyobb zipzáros zseb, ami rendkívűl praktikusan nyílik, hiszen, ha egy vállra engedjük és magunk elé húzzuk, akkor pont kényelmesen bele lehet nyúlni. Illetve még a hátán is van egy kis zseb, telefonnak, pénztárcán.

TABOO 55.000.- (eredeti ára 95.000.-) Fekete-ezüst Ő a tökéletes laptoptartós hátitáska. Belül szivacsozott laptoptartó, másik kis szivacsozott nyitott zseb, ceruzatartók. A belső rész másik felén egy nagyobb zipzáros zseb, két kisebb nyitott zseb. A táska elején egy kisebb és egy nagyobb zipzáros zseb, ami rendkívűl praktikusan nyílik, hiszen, ha egy vállra engedjük és magunk elé húzzuk, akkor pont kényelmesen bele lehet nyúlni. Illetve még a hátán is van egy kis zseb, telefonnak, pénztárcának

TABOO 55.000.- (eredeti ára 95.000.-) Fekete-kékmintás Ő a tökéletes laptoptartós hátitáska. Belül szivacsozott laptoptartó, másik kis szivacsozott nyitott zseb, ceruzatartók. A belső rész másik felén egy nagyobb zipzáros zseb, két kisebb nyitott zseb. A táska elején egy kisebb és egy nagyobb zipzáros zseb, ami rendkívűl praktikusan nyílik, hiszen, ha egy vállra engedjük és magunk elé húzzuk, akkor pont kényelmesen bele lehet nyúlni. Illetve még a hátán is van egy kis zseb.

TABOO 55.000.- (eredeti ára 95.000.-) Navy Ő a tökéletes laptoptartós hátitáska. Belül szivacsozott laptoptartó, másik kis szivacsozott nyitott zseb, ceruzatartók. A belső rész másik felén egy nagyobb zipzáros zseb, két kisebb nyitott zseb. A táska elején egy kisebb és egy nagyobb zipzáros zseb, ami rendkívűl praktikusan nyílik, hiszen, ha egy vállra engedjük és magunk elé húzzuk, akkor pont kényelmesen bele lehet nyúlni. Illetve még a hátán is van egy kis zseb, telefonnak, pénztárcának, bérlet

©2019 by CLIQUE design studio