top of page

okt. 06., V

|

Clique Design Studio

A tökéletes esküvő összetevői workshop a Design Héten

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
A tökéletes esküvő összetevői workshop a Design Héten
A tökéletes esküvő összetevői workshop a Design Héten

Idő és helyszín

2019. okt. 06. 13:00 – 19:00

Clique Design Studio, Budapest, Baross u. 47, 1082 Hungary

Az eseményről

Ha egy csodaszép menyasszonyi ruhára, kiegészítőre vágysz vagy a hozzád illő esküvői sminket keresed és szeretnéd tudni, hogy milyen tehetséges esküvői szolgáltatók segíthetnek álmaid esküvője megvalósításában akkor gyere el a Design Hét Budapest / Budapest Design Week keretében a Clique Design Studioba 2019. október 6-án, ahol tervezők, tanácsadók és meghívott szakértők segítenek eligazodni az esküvőtervezés rejtelmeiben. Az esemény buborékszállítója a Hungaria pezsgő.

Az esemény részletes programja: 13:00 órától nyitjuk a kapuinkat, egy finom welcome drink várja a hozzánk érkezőket és bepillantást nyerhettek az előkészületekbe is.

14:00 órától az alábbi előadásokkal várunk:

Pakó Petra Wedding Project Budapest/ Petra Pako Photography profi esküvőszervező és álmaid esküvői fotósa az esküvői előkészületek és fotózás rejtelmeibe vezet majd be Benneteket.

Kaposi Judit, a jkaposistyle menyasszonyi ruhák megálmodója a menyasszonyi ruhák tervezési folyamatába nyújt betekintést. Ha a csipkék, tüllök és fazonok világa megszédített, és az igazán hozzád illő menyasszonyi ruhát keresed, akkor ez az előadás mindenképpen Neked szól. Az esemény keretében Judit új bemutatódarabjait is megtekinthetitek.

Szlamizita - Makeup Artist a legfrissebb esküvői sminktrendeket árulja el nektek. Zita segítségével megismerhetitek a profi esküvői smink titkát, hogy az esküvő napján igazán tündökölhessetek.

Somogyvári Edit Stylist segít eligazodni az esküvői kiegészítőkkel és ruhákkal kapcsolatos trendekben, hogy az esküvő igazán stílusos lehessen.

16:00 órától egy különleges workshopra invitál az Odú event csapata.

Ha szeretnétek, hogy esküvőn a dekoráció is egységes képet alkosson, akkor ők segítenek a koncepció kialakításában. A kis workshopon lehetőségetek lesz különböző anyagokkal, tárgyakkal, inspirációs képekkel létrehozni a saját montázsotokat, így megálmodva a hozzátok leginkább illő stílust.

A rendezvény során lehetőségetek lesz megismerni a Kisdió dekor különleges kézzel készített termékeit.

Az eseményen a fromJuci mennyei tortáját is megkóstolhatjátok.

Hogy az esküvődön  összkép az ékszerek és kiegészítők terén is tökéletes legyen, az eseményen megtaláljátok az alábbi termékeket is.

DELACIER ékszermárka extravagáns darabjai Alma Abonyi esküvői színekben pompázó táskái

Bemutatkoznak az amarnam romantikus menyasszonyi kiegészítői is. Az eseményen a részvétel INGYENES! Kérjük lehetőség szerint regisztráljatok a cliquepb@gmail.com e-mail címen.

Esemény megosztása

bottom of page