top of page

okt. 12., Szo

|

Clique Design Studio

Sikkes napok a Clique-ben a Design Héten!

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
 Sikkes napok a Clique-ben a Design Héten!
 Sikkes napok a Clique-ben a Design Héten!

Idő és helyszín

2019. okt. 12. 10:00 – 2019. okt. 13. 17:00

Clique Design Studio, Budapest, Baross u. 47, 1082 Hungary

Az eseményről

Idén újra érkezik a DESIGNHÉT programsorozat, így természetesen a Clique Design Studio csapata is örömmel kitárja kapuit az érdeklődők előtt.

Szeretnéd megtudni milyen színek állnak jól az öltözködésben, és a smink terén? Mindig is érdekelt az, hogyan tudod magad a legszebben kisminkelni? Szerettél volna profi fotót magadról? Gyere el a workshopunkra, és mindezt megkaphatod egy helyen!

A workshop menete:

1.) Regisztrálj valamelyik időpontra!

2.) Érkezz smink nélkül, és első körben elkészítjük smink nélkül a portré fotódat

3.) Majd ezt követően Somogyvári Edit Stylist színkendők segítségével megnézi, hogy milyen színtípusba tartozol és ez alapján összeválogatja számodra a legtökéletesebb kiegészítőket a Clique Design Studio termékeiből a fotózáshoz. Javaslatokat ad az öltözködésre vonatkozóan és egy színpalettát kapsz a tanácsadás végén, amit bármikor bevethetsz a vásárlásaid során.

4.) Szlameniczky Zita  Szlamizita - Makeup Artist sminkes ezt követően elkészíti számodra a saját színpalettád alapján a egyedi nappali sminkedet, és menet közben személyre szabott tanácsokkal lát el a mindennapi sminkeléshez.

5.) Ezután a kiválasztott szettben és az elkészített sminkben Faragó László Fotóstúdió kap lencsevégre, melyből három retusált portrét kapsz kézhez a regisztrált email címedre.

A workshop keretében a fotózáshoz felhasználhatjátok a Stúdióban lévő tervezők darabjait is DELACIER I Alma Abonyi I jkaposistyle I Laura Zolyomi I Kissmark

A workshop-on a jókedv mellett kávét, üdítőt és harapnivalót is biztosítunk.

Időpont: Október 12. és 13. 10:00-17:00

A beauty nap ára: 27.000 Ft/ fő Maximális létszám 6 fő/nap A regisztráció véglegesítése a részvételi díj előre utalásával történik.

Regisztráció cliquebp@gmail.com címen történik, a regisztrációt követően kapsz a részletekről emailt. 

Esemény megosztása

bottom of page