top of page

nov. 06., Sze

|

Pintér Galéria és Aukciósház

Virtuális divatséta a Kékszakállú herceg várában

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Virtuális divatséta a Kékszakállú herceg várában
Virtuális divatséta a Kékszakállú herceg várában

Idő és helyszín

2019. nov. 06. 19:00 – 21:00

Pintér Galéria és Aukciósház, Budapest, Falk Miksa u. 10, 1055 Hungary

Az eseményről

 A Budapest Central European Fashion Week keretein belül egy elvarázsolt eseményre invitálunk minden érdeklődőt, ahol megmutatjuk, hogy a kortárs képzőművészet és divat összefonódásából milyen különleges összművészeti élmény születhet.

Mindenki számára ismerős lehet Bartók Béla híres operája, a Kékszakállú herceg vára, ahol az új feleség, Judit érkezésével 7 ajtó tárja fel a múlt titkait. A Pintér Galéria és Aukciósház a Clique Design Studio tervezőivel és kreatívjaival karöltve az ajtók mögött megbúvó különös világokat szeretné életre kelteni 7 élőkép (élő szereplőkből művészien összeállított képszerű jelenet) bemutatásával.

Az emberi lélek színterei a divat, a design, és a képzőművészet kölcsönhatásában, különböző személyek, illetve szereplők segítségével elevenednek meg.

Somogyvári Edit Stylist álmodja meg a modellek outfit-jeit, amiben megjelennek majd a Clique tervezőinek munkái: Alma Abonyi, Kissmark, jkaposistyle, DELACIER és Zolyomi Laura made in hungary darabok. Szlamizita - Makeup Artist pedig elkészíti a 7 különös világra reflektáló sminkeket  modelljeinkre.

Az est művészeti vezetői: Mádl Janka és Bacsek Júlia

Az esemény nyitott, nem szükséges a regisztráció!

Várunk Titeket szeretettel! 

Esemény megosztása

bottom of page