top of page
farago_laszlo_foto_studio_3b (1).png

Faragó Laci közgazdászként kezdte karrierjét, de korán felismerte, hogy igazán a kreatív alkotó munkában találja meg számításait. Ekkor került képbe nála az addig csupán hobbijának számító fotózás. Egy marketing szakos diploma után és egy éppen folyamatban lévő mesterképzés mellett 2016-ban úgy döntött, új irányt ad az életének: beiratkozik egy fotós képzésre, hogy az oklevél megszerzése után vállalkozóként élhessen szenvedélyének.

Marketing szakos tanulmányai persze nem múltak el nála nyomtalanul, hiszen fotósként is folyton-folyvást azt keresi, hogyan lehet világunkat a lehető legjobb oldaláról bemutatni, legyen szó emberekről, tárgyakról, eseményekről vagy bármi másról.

Stílusát tekintve rendre az egyszerűséget és harmóniát keresi, kompozícióit mindig nagy tudatossággal, precízen alkotja meg. Retusálás során kiemelt figyelmet szentel annak, hogy megtartsa a képek természetességét, a valóságtól ritkán rugaszkodik el.

Vidám hangulatú fotózásai során ezen filozófia jegyében készíti úgynevezett "headshot" portréfotóit is, melyeken az arckifejezés, illetve maga az ember személyisége kerül a kép középpontjába. Ezek a gondosan beállított képek képesek visszaadni az emberek önbizalmát, ami tulajdonképpen Laci egyik küldetése is. 

Első kiállítása 2018 őszén nyílt meg "Az én Gárdonyom címmel", mely lakóhelye nevezetességeit mutatta be egyedi látásmódján keresztül. Laci emellett időről időre tart fotós oktatást vállalkozóknak és hobbifotósoknak egyaránt, főleg termék- és városfotózás témakörében.

Laci szolgáltatásai:

bottom of page