top of page
logo_fb.jpg

A VENGRU márka fókuszában az egyediséget kedvelő vevők igénye és kreativitása áll. Számukra a legfontosabb, hogy minőségi, örök értékű darabokat alkossanak, de még fontosabb, hogy a vevőik egyedit alkothassanak. A Vengru variálható bőrtáskák különlegesség, hogy az elején található cipzárakba egy külön kiegészítő elem, egy paneltáska is illeszthető, ami által teljesen megváltoznak az alaptáskák külleme. Amellett, hogy díszítiőelemként is szolgálhat, plusz zsebként, vagy egy külön kis táskaként is funkcionál. A paneltáskák hordhatók mini hátizsákként, övtáskaként, kis válltáskaként vagy akár pánt nélkül is. A legtöbb táska fogója cserélhető és állítható.
 

A márka nem az aktuális trendekre és szezonokra alapoz, ami ráadásul szinte már-már követhetetlenül gyorsan változik, hanem a tényleges vevői igényekre és a variálhatóságra koncentrál. Ezért is jó, hogy a táskák alakíthatók és az új kollekciók is illeszthetők az alapdarabokhoz.


A Vengru kreativitásod megéléséhez egy olyan interaktív weboldalt biztosít, ahol magad állíthatod be a feltételeket és egy 3D-s tervezőprogram segítségével tervezheted meg a táskák részleteit, így saját stílusodra alakíthatod azokat.

Elérhetőség

www.vengru.com

https://www.facebook.com/vengrubag

https://www.instagram.com/vengrubag

 

E-mail cím

info@vengru.com

 

Telefonszám

Faragó Tamás:  +36304502658

Szögi-Csomány Boglárka:  +36209179795

bottom of page