top of page
FEKETE.png

A DELACIER  extravagáns ékszer- és kiegészítő márka, melynek védjegye az acél és a cérnakép technika fúziójából született.  A kollekciókban az időtlen értékállóság a kifinomult eleganciával találkozik.

A márkát Tisza-Domokos Dóra alapította a Mod'ART International Hungary divattervező szakának elvégzése után 2013-ban. "A diploma kollekcióm tervezésekor kristályosodott ki, hogy az acéllal, mint alapanyaggal szeretnék a továbbiakban foglalkozni. Az acél felhasználása természetes kiindulási alap volt számomra, hiszen a családi vállalkozásunk ipari fémmegmunkálással foglalkozik már több, mint 20 éve. Gyerekként szívesen töltöttem az időmet a műhelyben, ahol a legkülönfélébb technológiákat és alapanyagokat fedeztem fel. Később ezekhez a gyerekkori élményekhez nyúltam vissza, ezek adták tervezői látásmódom legfőbb magját, így alkottam meg a DELACIER hangulat- és látványvilágát."

A márka számos külföldi sikert tudhat maga mögött, így pl. a bécsi, a milániói vagy az ausztrál divathéten való megjelenéseket, de helyett kapott több külföldi magazinban, így például a brit Vogue-ban is.

Itthon előszeretettel viselik olyan hírességek a karakteres öveket és ékszereket, mint például Péterfy Bori, Bocskor Biborka, de Rúzsa Magdi klipjében is feltűntek már a látványos kiegészítők.

2020 hatalmas mérföldköve pedig az, hogy megjelent Csalár Bence Színfalak mögött c. könyve, amely az utóbbi évek legmeghatározóbb magyar márkáit mutatja be, és az 50 tervező között a DELACIER is helyett kaphatott.

Elérhetőség

www.shop.delacier.com

facebook.com/delacier

instagram/delacier

info@delacier.com

Tisza-Domokos Dóra

 +36 30 46 92 494

bottom of page