FEKETE.png
DELACIER
DELACIER

DELACIER
DELACIER

DELACIER
DELACIER

DELACIER
DELACIER

1/6

A DELACIER egy extravagáns ékszer és kiegészítő márka, melynek védjegye az acél és a cérnakép technika fúziójából született. A márka filozófiája legjobban a kísérletezésben, újításban csúcsosodik ki, mindezt nyers mégis minimalista elemekkel tarkítva. A kollekciókban az időtlen értékállóság a kifinomult eleganciával találkozik. Az ékszerek mellett az extrém látványdarabok is szerves részeit képezik a kollekcióknak, amelyek a márka karakteres futurista vonalát erősítik.

A DELACIER termékek nem kor, hanem stílusfüggőek! Ez azt jelenti, hogy a DELACIER nő kiforrott karakterrel, egyedi ízlésvilággal rendelkezik, magabiztos és céltudatos életérzést tükrözve. Ezekhez a tulajdonságokhoz kitűnően választja ki magának a legmegfelelőbb DELACIER ékszert. Legyen az egy erőteljes nyakpánt, vagy egy finomabb vonalvezetésű fülbevaló. 

Dóri kiegészítői számos külföldi divathéten felbukkant már, így például a milánói, bécsi és ausztrál divathéten is, de láthattátok már ékszereit a British Vogue-ban, az Elite Monde Magazine Dubai-ban, vagy a VOIX Meets Mode magazinban is. Teátrális látványdarabjait nagy szeretettel viselik hazai énekes- és színésznők is, mint például Péterfy Bori, Tarján Zsófi, Bocskor Bíborka vagy Döbrösi Laura.

Elérhetőség

www.shop.delacier.com

facebook.com/delacier

instagram/delacier

info@delacier.com

Domokos Dóra

 +36 30 46 92 494