top of page

okt. 10., Cs

|

Clique Design Studio

Clique Party & Sale

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Clique Party & Sale
Clique Party & Sale

Idő és helyszín

2019. okt. 10. 14:00 – 20:00

Clique Design Studio, Budapest, Baross u. 47, 1082 Hungary

Az eseményről

 Idén újra érkezik a Design Hét Budapest / Budapest Design Week programsorozat, így természetesen a Clique Design Studio csapata is örömmel kitárja kapuit az érdeklődők előtt.

A csütörtöki rendezvényünkön személyesen találkozhattok a tervezőinkkel, kifaggathatjátok őket a tervezés folyamatairól, beleshettek a kulisszák mögé és felpróbálhatjátok különleges termékeiket is. Mindemellett egy jó hangulatú design vásárral is kedveskedünk nektek, ahol szuper kedvezmények várnak rátok.

Milyen akciókra számíthattok? DELACIER ékszerek és kiegészítők akár 50-60%-os kedvezménnyel is. Ne feledjétek, ezek a szuper akciók a készlet erejéig tartanak. :-)

Az Alma Abonyi számára mindig izgalmas a Budapest Design hét. Hat évvel ezelőtt indult el hivatalosan a márka, három évvel ezelőtt pedig debütáltak a bőrtáskák. Idén szeretnék a kedvetekre tenni és nagy kedvezményeket adni az első kollekciónkra, az utolsó darabokra. Így ezen az eseményen minden táska és pénztárca 30-70% kedvezménnyel lehet a Tietek. Gyertek, gyertek!!

Zolyomi Laura made in hungary legújabb őszi-téli kollekciója először lesz  látható a nagyközönség számára, ráadásul csak most minden ruha 30% kedvezménnyel vásárolható meg.

Az eseményre NEM SZÜKSÉGES regisztrálni!

Akiket még megtaláltok nálunk: jkaposistyle// Kissmark// Faragó László Fotóstúdió // Somogyvári Edit Stylist // Szlamizita - Makeup Artist

A márkákról bővebb infót itt találtok: https://www.clique.hu/

Várunk Titeket szeretettel! ♥ Dóri, Alma, Laura 

Esemény megosztása

bottom of page